Neele-Vat Logistics

Ship-Road is onderdeel van Neele-Vat Logistics, maar werkt volledig zelfstandig en neutraal.

Totaaloplossingen in de logistiek

Onze core? Dat is onze klanten totaaloplossingen in logistiek aanbieden. Wij stemmen alle schakels in de logistieke keten nauwkeurig op elkaar af. Of het nu gaat om warehousing, douane, lucht- en zeevracht of Europese distributie. Het resultaat? Flexibiliteit, snelheid en optimale controle. Wij hechten hierbij veel belang aan een duurzame bedrijfsvoering in de hele logistieke keten en handelen daar ook naar.
Onze distributiecentra (186.000 m2) liggen vlakbij de containerterminals in Rotterdam en Amsterdam. Zo kunnen wij al onze klanten altijd optimaal van dienst zijn.

Enkele kerncijfers: Neele-Vat Logistics heeft 600 gepassioneerde medewerkers en een omzet van circa € 230 miljoen. Wij hebben in de regio Rotterdam vestigingen in Rotterdam, Hoogvliet, Maasvlakte, Botlek en Zwijndrecht. Daarnaast zijn we ook gevestigd in Amsterdam, Schiphol, Zeebrugge (België), Vantaa (Finland) Oradea (Roemenië), Moskou (Rusland), Verona (Italië) en Praag (Tsjechië).

Al jaren een begrip in de Rotterdamse haven

Sinds jaar en dag gevestigd in de Rotterdamse haven. Een van de grotere Rotterdamse logistieke dienstverleners. Het familiebedrijf met een geschiedenis die 100 jaar teruggaat dat alle logistieke werkzaamheden in eigen hand houdt. En bovenal op en top Rotterdams. Dat is Neele-Vat Logistics in a nutshell.