Expediteur

Onze afdeling expeditie is gespecialiseerd in de afhandeling van containers die in de Rotterdamse haven binnenkomen. Wij voeren ze naar klanten in Nederland, maar het merendeel gaat richting Duitsland. Dit doen wij via verschillende modaliteiten. Binnen het ShipRoad netwerk worden de voordelen van iedere vorm van vervoer optimaal met elkaar gecombineerd:

Het binnenschip als betrouwbaar, goedkoop en milieuvriendelijk vervoermiddel doet met vaste dienstregelingen bijna iedere terminal in de ARA-havens aan en toont zijn voordelen op de route over de Rijn.

De trein verbindt de binnenlandse terminals met de havens Hamburg, Bremerhaven, Rotterdam en Antwerpen en het Europese vervoersnetwerk.

De vrachtwagen is een flexibele, snelle partner voor het regionale gebied. Wij stemmen de wensen qua afspraken van onze klanten door handig te combineren met de vervoermiddelen optimaal op de ecologische en economische randvoorwaarden af.

De directe verbinding per vrachtwagen completeert het aanbod aan vervoersmogelijkheden. De Rotterdam/Antwerpen/Hamburg/Bremerhaven-range in verbinding met het Europese achterland staat onze klanten te allen tijde ter beschikking.

Het resultaat: de goederen komen stipt op de bestemming aan met een minimaal grondstoffenverbruik en tegen een optimale prijs. Iedere modaliteit heeft zijn eigen looptijd en tarief. Interesse? Vraag een offerte aan en laat ons bewijzen hoe goed wij zijn.

Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Rick Bonninga

Zeevracht Specialist

Tel: +31 88 996 4474
E-mail: rick.bonninga@neelevat.com

Export Lading

Waar ter wereld u uw goederen verkoopt, wij exporteren uw lading ernaartoe. Via zeevracht of via luchtvracht zorgen wij dat uw goederen op de eindbestemming aankomen.

Als uw lading echt goed vast moet staan dan kunnen wij deze zeewaardig Lashen en Securen. Hierdoor zorgen wij dat uw lading net zo aankomst als dat het hier is weggegaan.

Voor de exportdocumentatie hebben wij onze speciale douane afdeling. Zij zorgen voor een deskundige opmaak van uw douane documenten.