DAP Russia

Geen land hetzelfde als Rusland

De inklaring in Rusland verschilt van die in andere delen van de wereld. In Rusland, volgt regelgeving voor import niet altijd de ontwikkelingen in de internationale handel. Ze zijn strikt gehandhaafd en veranderen regelmatig. (DAP ingeklaard leveringen). Russische douane hebben een strikte en bureaucratische aanpak van de regelgeving. Alleen Russische rechtspersonen mogen de inklaring regelen en betalingen aan de douane maken. Bent u een niet-Russisch bedrijf en kijkt u naar zakelijke mogelijkheden in Rusland? U zal dan een Russische entiteit nodig hebben, die zal fungeren als uw importeur en dus namens u uw producten lokaal verkoopt. Veel bedrijven onderschatten de tijd en de kosten die nodig zijn voor het opstellen van technische gegevens en certificering voor de invoer in Rusland. Rusland heeft – bijvoorbeeld – strenge eisen betreffende de douane statistische waarde van goederen met het oog op grijze import te voorkomen. Goede begeleiding door een gespecialiseerde logistieke dienstverlener in Rusland kan u echt veel toegevoegde waarde bieden.

Plaatselijk personeel

De aanwezigheid en steun van Ship-Road Logistics Solutions in zowel Europa als Rusland stelt ons in staat een brug te slaan tussen de westerse cultuur en de Russische complexiteit. Ons team van Russische experts in Moskou beschikt over unieke kennis en ervaring in transport en DAP Cleared leveringen aan Rusland. We kennen de procedures en voorschriften. Dit opent vele deuren die voor anderen gesloten blijven.

Ship-Road logistics Solutions, uw partner voor DAP cleared leveringen in Rusland

Wij bieden een transparante all-in douane oplossing voor DAP Cleared leveringen aan Rusland. Van monsters, commerciële zendingen en kleine onderdelen tot complete turn-key productielijnen. Wij verzorgen de inklaring op naam van de uiteindelijke ontvanger of op onze naam, Ship-Road Logistics Solutions.

Er zijn twee opties:

 1. Wij registreren de uiteindelijke ontvanger op onze eigen douane terminal. We regelen dan de inklaring in hun naam.
 2. Indien echter de uiteindelijke ontvanger niet betrokken wil worden bij de douane-inklaring, kunnen we de inklaring verzorgen op onze naam. In dit geval koopt Ship-Road Logistics Solutions de goederen van de verkoper. Wij verzorgen de inklaring en de verkoop van de goederen aan de uiteindelijke ontvanger op een lokaal roebel contract, volgens de instructies en (betalings) voorwaarden van de exporteur.

Ship-Road Logistics Solutions verzorgt:

 1. De tijdelijke invoer
 2. inklaringen in de regio Moskou (Smolensk, luchthavens Moskou (Sjeremetjevo, Domodedovo) en St. Petersburg (met inbegrip van de haven)
 3. documenten voor inklaring
 4. levering (en douane-inklaring) van de expositie goederen met een ATA-carnet
 5. handling (en douane-inklaring) van diplomatieke cargo
 6. certificering en registratie diensten
 7. warehousing
 8. lokale distributie

OFFERTE AANVRAGEN

Geef hier aan van welke dienst u gebruik wilt maken. Wilt u van meerdere diensten gebruik maken, geef dit dan aan in het vraag en opmerkingvenster.



 • U gaat akkoord met ons privacybeleid welke aan de AVG voldoet.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.