Marine Logistics

Marine Logistics

Ship-Road Logistics Solutions heeft haar eigen service afdeling op gebied van Marine Logistics. Met jarenlange ervaring en een professioneel team bieden wij snelle en nauwkeurige leveringen en diensten aan rederijen, Ship-operators en toeleveranciers voor de maritieme sector wereldwijd.

Vraag vandaag nog een offerte aan

One time delivery

Leveringen aan sommige locaties vereisen een hele stipte levering. Beperkte scheepsligtijden bepalen de spoed achter een levering. Goede service, kennis en snelheid is de key voor het “on time” leveren aan de maritieme sector. Onze mensen zijn getraind om snel te schakelen, op tijd te leveren en adequaat te reageren als het net even anders loopt dan gepland. Met ons uitgebreide netwerk aan agenten wereldwijd kunnen wij snel schakelen om u perfect van dienst te kunnen zijn, waar dan ook ter wereld.

Wij zijn ook een allround express vervoerder met jarenlange ervaring in de wereld van koeriersdiensten. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenlandse express zendingen en sneltransporten. Snel en klantgericht handelen zit verankerd in onze organisatie. Uw spoedorder – groot of klein – leveren wij gegarandeerd de afgesproken tijd af tegen een van tevoren afgestemd scherp tarief. U weet altijd waar u aan toe bent.

Rick Bonninga

Zeevracht Specialist

Tel: +31 88 996 4474
E-mail: rick.bonninga@neelevat.com