Neele-Vat Logistics

Neele-Vat

ShipRoad is onderdeel van Neele-Vat, maar werkt volledig zelfstandig en neutraal.

Totaaloplossingen in de logistiek

Neele-Vat Vrachtwagen

Neele-Vat Vrachtwagen

Onze core? Dat is onze klanten totaaloplossingen in logistiek aanbieden. Wij stemmen alle schakels in de logistieke keten nauwkeurig op elkaar af. Of het nu gaat om warehousing, douane, luchtvracht en zeevracht of Europese distributie. Het resultaat? Flexibiliteit, snelheid en optimale controle. Wij hechten hierbij veel belang aan een duurzame bedrijfsvoering in de hele logistieke keten en handelen daar ook naar.
Onze distributiecentra (186.000 m2) liggen vlakbij de containerterminals in Rotterdam en Amsterdam. Zo kunnen wij al onze klanten altijd optimaal van dienst zijn.

Neele-Vat is één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam. Neele-Vat heeft 1.200 medewerkers, 30+ vestigingen in 15 landen, 500.000 m² warehouse en een omzet van 500 miljoen euro.

Ons familiebedrijf beschikt over vestigingen in: Rotterdam (Albrandswaard, Hoogvliet, Maasvlakte en Botlek, Europoort, Waalhaven), Amsterdam, Schiphol, Hazeldonk, Vantaa (Finland), Rovereto (Italië), Meer en Zeebrugge (België), Oradea (Roemenië), Duisburg (Duitsland) Glasgow, Preston Brook, Aberdeen (Verenigd Koninkrijk), Ansfelden (Oostenrijk) Houston (USA) en Dubai (VAE).

Al jaren een begrip in de Rotterdamse haven

Sinds jaar en dag gevestigd in de Rotterdamse haven. Een van de grotere Rotterdamse logistieke dienstverleners. Het familiebedrijf met een geschiedenis die 100 jaar teruggaat dat alle logistieke werkzaamheden in eigen hand houdt. En bovenal op en top Rotterdams. Dat is Neele-Vat in a nutshell.

Onze Missie

De wereld van transport en logistiek staat, per definitie, nooit stil. In letterlijke zin niet, want onze uitdaging is bij iedere opdracht weer om beginpunt en bestemming zo goed mogelijk met elkaar te verbinden. Daaruit putten wij ons bestaansrecht. Maar ook in figuurlijke zin is onze industrie voortdurend in beweging: digitalisering, mechanisering en andere innovaties brengen grote veranderingen teweeg.

Wereldwijd vervoeren wij iedere dag goederen van A naar B. Maar daarnaast is het aan ons de taak om ook onze organisatie iedere dag een stukje dichter bij ons doel te brengen: het punt waar Neele-Vat het beste logistieke familiebedrijf is, waarin we met ons top team een perfecte uitvoering leveren, waarbij de klant integraal wordt gewaardeerd en progressie continu wordt gemeten. Dat is onze missie.

Onze Mensen

Met ons top team behalen we onze doelen. Daarbij gunnen wij onze mensen ook graag de vrijheid en de verantwoordelijkheid om eigen initiatief te nemen, zodat deze doelen zo passend mogelijk kunnen worden ingevuld. Door de lijnen kort te houden, kunnen we snel en daadkrachtig tot besluiten komen. Zo zorgen we voor vertrouwen in elkaar en kunnen we kansen, hoe klein dan ook, vertalen naar de praktijk om continu te blijven groeien. Passie, gedrevenheid en harde werk binnen dit team zorgt ervoor dat we iedere dag successen blijven behalen.