Transport

Transport

Als Ship-Road maken wij gebruik van het sterkte wegtransport netwerk van Neele-Vat Logistics. Op het hoofdkantoor werken dagelijks 150 native speaking planners om alle zendingen tijdig en accuraat van A naar B te krijgen.

Via het netwerk van Neele-Vat Logistics kunt u uw groupage zendingen, deelpartijen en compleetladingen snel en betrouwbaar naar iedere bestemming in Europa versturen. De uiteindelijke looptijd van de zending om de eindbestemming te bereiken is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder bijvoorbeeld de vaste vertrekdagen, regionale feestdagen en eventuele in-/uitklaring van de goederen.

Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Sales Support Transport

afdeling transport

Tel: +31 88 996 4222
E-mail: sales.road@neelevat.com

Gevaren goederen

Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoer van gevaarlijke stoffen. Onze mensen werken hier dagelijks mee. Hierdoor kunnen wij ook uw ADR zending vervoeren. Afhankelijk van de bestemming zijn bepaalde UN-nummers en ADR klasses uitgesloten. Voor alle bestemmingen geldt dat vervoer van ADR met klasse 1 (Explosief), 6.2 (Infectieus) en 7 (Radioactief) altijd is uitgesloten.

Express leveringen

Om u een service van next level te bieden hebben wij ook Express leveringen. Vandaag bellen is vandaag afhalen en binnen de Benelux ook leveren! Ship-Road is uw koerier-, transport- en expressdienst voor al uw zendingen. Gaat het om een schoenendoos of het transport van 30 ton, wij pakken het beet.

Wij staan snel bij u voor de deur om het transport in orde te maken.