Zeevracht

Dankzij ons brede zeevracht aanbod aan services kunnen wij u assisteren bij het Importeren en exporteren van uw lading in zeecontainers, dit is dan ook onze specialiteit. Van en – naar alle uithoeken van de wereld versturen wij onze containers onze thuishaven is Rotterdam maar u vindt ons wereldwijd.

Retail goederen uit China en groter Azië, verhuisboedel naar Brazilië of uw auto exporteren naar Afrika, ShipRoad kan het! Van de Cariben tot aan Oceanië, wij ontzorgen u.

Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Zeevracht FCL containers – volle ladingen

Het vervoeren van complete ladingen, volle containers importeren en exporteren. Het verschepen van een volle zeecontainer kunnen wij voor u van deur-tot-deur verzorgen.

Zeevracht LCL containers – deel ladingen

Het importeren of exporteren van slechts een aantal pallets, dit is geen probleem. LCL zendingen ofwel Groupage zendingen verschepen wij wereldwijd en lossen/laden wij in onze loods in Rotterdam of in een van onze andere loodsen in Europa.

Zeevracht cross-trade

Indien uw handel van bijvoorbeeld vanaf China direct naar uw klant in Zuid-Amerika gaat noemen wij dat Crosstrade zendingen. Het voordeel van het laten verzorgen van crosstrade zendingen door Shiproad is dat wij uw logistieke zorgen doen afnemen. En u? U kunt verder met handelen.

Dankzij onze agenten in 195 laden kunnen wij u overal ter wereld assisteren met uw logistieke oplossingen.

Speciaal transporten – projectladingen

Ons team is ervaren en gedreven is projectlading via zeevracht.  Heeft u buitengewone afmetingen en- of gewichten? Dan kunt u bij ons terecht.

De wel bekende services hebben wij in ons eigen beheer; professioneel vast zetten van lading, zeewaardig verpakken, speciaal wegtransport, huren van kranen op locatie of in de haven. De verschepingen zijn op de door ons gecharterde schepen of op lijn diensten.

Tevens transporteren wij ook auto`s zowel Ro-Ro als in containers.

Reefer container – koel containers

Een reefer container ook wel koel container genoemd. De reefer cotainers verscheept men voor bederfelijke goederen zoals groenten en fruit. Tevens zijn reefer containers nuttig indien de lading niet geheel hitte bestending is, bijvoorbeeld custom made machines in de zomer naar het Midden-Oosten.

Transport Canada specialist

Bent u op zoek naar een specialist voor uw transport canada? Wij nemen graag uw logistiek uit handen. Het een uitgebreid netwerk door heel Canada zijn wij de partner voor uw Canada logistiek. Kijk een verder op onze pagina: transport Canada.

Rick Bonninga

Zeevracht Specialist

Tel: +31 88 996 4474
E-mail: rick.bonninga@neelevat.com