Transport Canada

Transport Canada

Ship-Road is een specialist in het transport van en naar Canada. Geen uitdaging gaan wij uit de weg en vinden het de sport om ook uw Canada logistiek te optimaliseren. Wilt u van onze service gebruik maken om uw producten hier te verkopen of om hier juist goederen te kopen? Voor al uw import of export zendingen kunt u ons inschakelen. Wij organiseren uw gehele logistiek. Of u uw goederen nu per Luchtvracht of per zeevracht verstuurd, Ship-Road weet de weg.

Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Zeevracht Canada

Wij verzorgen al uw transport en logistiek van en naar Canada. Of het nu gaat om pakketten, pallets, groupage, complete ladingen, containers, exceptionele of ADR zendingen. Wij ontzorgen uw zeevracht logistiek.

Luchtvracht Canada

Ship-Road is via ons uitgebreide netwerk aanwezig op alle luchthavens in Canada. Ook voor uw luchtvracht lading vinden onze specialisten de weg naar Europa. Of dit nu naar of via Nederland is wij hebben de totaaloplossing.

Netwerk

Via ons internationale netwerk in Canada is het mogelijk om alle havens in Canada te bedienen. Door gebruik te maken van geselecteerde agenten kunnen wij de service die u van ons gewend bent ook in Canada waarborgen.

Heeft u een logistieke uitdaging voor ons? Neem contact met ons op. Wij gaan deze graag aan.

Canada

De naam Canada is afgeleid van het indiaanse woord kanata, wat nederzetting betekent. Het land werd al duizenden jaren bewoond door indianen en inuit voordat het vanaf de 16e eeuw door de Europeanen, met name Fransen en Engelsen, werd verkend en gekoloniseerd. Frankrijk raakte in 1763 zijn kolonie Nieuw-Frankrijk kwijt aan de Engelsen. In 1867 vormden vier Engelse koloniën de Canadese Confederatie. Met het Statuut van Westminster in 1931 kreeg Canada meer autonomie binnen het Britse Rijk en in 1982 werd het land door de Canada Act ook formeel geheel onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk.

Canada is een federale staat met 10 provincies en 3 territoria en een parlementaire constitutionele monarchie (een Commonwealth realm). Het staatshoofd van Canada is koningin Elizabeth II, die in Canada wordt vertegenwoordigd door de gouverneur-generaal terwijl het hoofd van de regering de premier is. Het is een tweetalig land waar zowel Engels als Frans een officiële status hebben.

Kenmerken van het Canada transport door Ship-Road:

  • Het nakomen van afspraken bij het Canada transport
  • Altijd scherpe prijzen bij ons Canada transport
  • Goede transittijden van en naar Canada
  • Één vast contactpersoon bij uw transporten van en naar Canada

Rick Bonninga

Zeevracht Specialist

Tel: +31 88 996 4474
E-mail: rick.bonninga@neelevat.com